Δικαστική Αστυνομία: Νέα πρόσκληση ΑΣΕΠ για 400 μόνιμες προσλήψεις.

Νέα πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών για 400 μόνιμες προσλήψεις στη Δικαστική Αστυνομία (1ΔΑ/2023) εξέδωσε μέσω ΑΣΕΠ το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η νέα πρόσκληση, αφορά υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ειδικότερα, αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του ΑΣΕΠ, η Ανακοίνωση- 4η Πρόσκληση της Κεντρικής Επιτροπής Διαγωνισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, από τους υποψηφίους, της κατηγορίας ΔΕ της προκήρυξης 1ΔΑ/2023 για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, τετρακοσίων θέσεων (400) θέσεων μόνιμου προσωπικού της κατηγορίας ΔΕ του κλάδου Δικαστικής Αστυνομίας, του αστυνομικού τομέα της «Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας» του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το άρθρο 11 του ν.5049/2023 (Α΄152).

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη του ΑΣΕΠ αφορούσε 500 μόνιμες προσλήψεις στη Δικαστική Αστυνομία για το ένστολο προσωπικό.

Ειδικότερα, ο διαγωνισμός αφορά 500 θέσεις δικαστικών αστυνομικών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα διατεθούν στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών.

1ΔΑ_2023_ΠΙΝΑΚΑΣ_ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ_4ης_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ_ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ_ΔΕ_ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

1ΔΑ-2023 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.pdf

Οδηγός εύρεσης Αριθμού Μητρώου Υποψηφίου

Skip to content