Προετοιμασία για Ομογενείς.

Ο Όμιλος Ευκλείδης… τώρα και στο πλευρό των Ελλήνων του εξωτερικού.

Τα φροντιστήρια μας αφού έχουν κυριαρχήσει σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης, δηλώνουν ακόμα μια ισχυρή παρουσία και στον τομέα των εξετάσεων των Ελλήνων του εξωτερικού.

Το πλήρες εξιδεικευμένο προσωπικό μας, το οποίο ακολουθεί πιστά όλες τις εκφάνσεις της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, μαζί με το χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό, τις νέες μας αίθουσες και τα τελευταίας γενιάς εργαλεία e learning, δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση οικειότητας στο μαθητή.

Σαν να βρίσκονται στην πατρίδα τους.
Με την χρήση των τελευταίων τεχνολογιών e learning, οι οποίες προσφέρουν άμεση αλληλεπίδραση και αδιάλειπτη επικοινωνία μεταξύ μαθητή και καθηγητή τα φροντιστήρια Ευκλείδης εξαλείφουν κάθε απόσταση, φέρνοντας την πληρέστερη ομάδα μας στο σπίτι σου, οποιαδήποτε στιγμή χάρης την τηλεκπαίδευση. Έτσι κάθε μαθητής είναι σίγουρος για την επιτυχία του αφού μπορεί να παρακολουθεί εξ αποστάσεως τα μαθήματα του… ακριβώς όπως και θα έκανε αν ήταν στην Ελλάδα.

Το προσωπικό μας.
Οι βάσεις για την μοναδική επιτυχία πολλών ετών δεν θα είχαν τεθεί αν δεν είχαμε μαζί μας αυτήν την εξαίρετη ομάδα καθηγητών. Με ιδιαίτερο ζήλο και μεγάλη αγάπη για την δουλειά τους επιμορφώνουν τους νέους μαθητές οδηγώντας τους στην επιτυχία. Οι υψηλές ικανότητες των καθηγητών είναι αναντικατάστατες

Διπλά στο μαθητή εδώ και πολλά χρονιά.
Δεν είναι τυχαίες οι επιτυχίες μας όλα αυτά για τα χρονιά γι’ αυτό άλλωστε είμαστε η μοναδική επιλογή χιλιάδων μαθητών εντός και εκτός Ελλάδας. Τα φροντιστήρια Ευκλείδης μπορεί να κρατούν εχέγγυο την εκπαιδευτική τους παράδοση, δεν σημαίνει όμως ότι δεν στρέφουν το βλέμμα τους και στο μέλλον. Κατορθώνουν, με αυτόν τον τρόπο να είναι το κυρίαρχο στήριγμα της νέας γενιάς, όπως ακριβώς θα το ήθελε η ιδιά.

Το σήμερα.
Έχουμε θέσει στόχο την πορεία που έχουμε χαράξει να μην την αλλάξουμε ποτέ. Θέλουμε να υπηρετήσουμε τον μαθητή όπως ακριβώς κάνουμε όλα αυτά τα χρονιά που βρισκόμαστε διπλά του. Με το ειδικό υλικό που προσφέρουμε και την μοναδική μέθοδο την οποία υποστηρίζουμε η επιτυχία στο τέλος είναι προδιαγεγραμμένη.

Το αύριο.
Τα φροντιστήριά Ευκλείδης, όπως ήταν οδηγός των εξελίξεων όλα αυτά τα χρονιά θα είναι και στο μέλλον. Φέρνοντας πρώτοι από όλους νέες και μοναδικές τεχνολογίες πετυχαίνουμε εκεί που δεν θα πέτυχουν οι άλλοι. Σε ένα εντυπωσιακό και γεμάτο ελπίδα μέλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

  • στo τηλέφωνo:
    +30 25520 27546
Skip to content