Διεκδικήστε και εξασφαλίστε μία θέση στο Δημόσιο!

GO ASEP

Το Go Asep είναι η μοναδική πλατφόρμα με δοκιμασίες δεξιοτήτων (Γλωσσικού – Αριθμητικού – Εργασιακού Συλλογισμού) που καλύπτουν όλες τις ενότητες και απαιτήσεις του Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ για την διεκδίκηση και εξασφάλιση μίας θέσης στο Δημόσιο.

Αποτελεί καινοτομία στον χώρο της εκπαίδευσης υποψηφίων δημοσίων υπαλλήλων, αφού παρέχει μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη δεξαμενή ερωτήσεων που καλύπτει όλες τις υποενότητες της ύλης του γραπτού διαγωνισμού.

Μέσα από τις άρτια δομημένες και στοχευμένες ερωτήσεις των τεστ προσομοίωσης που μόνο στην πλατφόρμα του Go Asep θα βρείτε, μπορείτε να επιλέξετε εσείς την ώρα που θα μελετάτε και θα εξασκείστε ώστε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και το σημαντικότερο είναι ότι οι ερωτήσεις δεν τελειώνουν ποτέ!

Γιατί;

Γιατί πέρα από τις 3000 ερωτήσεις που έχει αναπτύξει η ομάδας μας, το Go Asep έχει συνδέσει την πλατφόρμα του με εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης ΑΙ ώστε να δημιουργεί νέες ερωτήσεις βάσει των αναγκών του κάθε υποψηφίου. Άρα κάνοντας απεριόριστα τεστ, αυξάνετε τις πιθανότητες να πετύχετε το στόχο σας.

Πλεονεκτήματα GO ASEP:

Έχετε πρόσβαση σε απεριόριστα τεστ όλων των υποενοτήτων του διαγωνισμού ·

Μπορείτε, μέσω των πολλών ερωτήσεων που θα απαντήσετε, να βρείτε τα αδύναμα σημεία σας και να επικεντρωθείτε σε αυτά

Επιλέγετε εσείς τον χρόνο που θέλετε να μελετήσετε

Εξοικειώνεστε με τις ερωτήσεις που θα κληθείτε να απαντήσετε στον γραπτό διαγωνισμό

Σας γλιτώνει από άγχος καθώς είστε απόλυτα και ολόπλευρα προετοιμασμένοι για την μέρα των εξετάσεων

Για άλλη μία φορά το Go Asep καινοτομεί!

Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα που ανήκουν σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (Ακαδημαϊκούς, Καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης κλπ) αλλά και επιτυχόντες του πρώτου διαγωνισμού, που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν σημαντικά tips τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα σας φανούν χρήσιμα!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ονοματεπώνυμο

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες:

στο τηλέφωνο:
+30 2103001303

και μέσω e-mail: 
info@goasep.gr
info@omiloseukleidi.gr

Skip to content