Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα των κορυφαίων πανεπιστημίων της Ιταλίας.

Τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια που υλοποιούν τα μεταπτυχιακά προγράμματα αποτελούν δημοφιλή πανεπιστήμια σε διεθνές επίπεδο: 

  1. Πανεπιστήμιο της Καλαβρίας
  2. Πανεπιστήμιο της Basilicata

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα ακολουθούν τις σύγχρονες εξελίξεις της κάθε επιστήμης, και αναγνωρίζονται με την μέγιστη μοριοδότηση του ελληνικού δημοσίου που ορίζει η ελληνική νομοθεσία. Επιπλέον εξασφαλίζεται και η μοριοδότηση ιταλικής γλώσσας σε επίπεδο C2 (βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων στην ιταλική γλώσσα). Δεν είναι προαπαιτούμενο από τα πανεπιστήμια η γνώση της γλώσσας για την εγγραφή.

Διεξάγονται εξ αποστάσεως επιτρέποντας στους φοιτητές να σπουδάσουν από τον δικό τους χώρο μέσω της σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης! 

Η διάρκεια τους είναι ένα ακαδημαϊκό έτος. (60-90 ECTS).

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που παρέχουμε είναι το παρακάτω:

  • Ο Εκπαιδευτικός και ο Διευθυντής ως σχεδιαστές της εκπαιδευτικής ισορροπίας μεταξύ διακυβέρνησης και διδασκαλίας (Οι αιτήσεις γίνονται έως τέλη Φεβρουαρίου).

Όσον αφορά την αναγνώριση των εν λόγω μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ο Όμιλος Ευκλείδης εφόσον επιθυμείτε αναλαμβάνει την διαδικασία υποβολής αίτησης για αναγνώριση του τίτλου σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ/ΑΤΕΕΝ, δηλαδή από το Υπουργείο Παιδείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες:

  • στο τηλέφωνο:
    +30 25520 27546
Skip to content