Υποψήφιοι για Στρατιωτικές Σχολές με ελλιπή δικαιολογητικά.

Δείτε τους πίνακες με τους υποψηφίους που έχουν ελλιπή δικαιολογητικά στην αίτησή τους για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές

Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), Σχολή Ικάρων (ΣΙ)], Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) [Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)], Ακαδημαϊκού Έτους 2023- 24 με ΕΛΛΙΠΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Ανακοινώνονται καταστάσεις υποψηφίων διαγωνισμού επιλογής ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ, ακαδημαϊκού έτους 2024-2025 με ελλιπή δικαιολογητικά.

  • Για να δείτε την κατάσταση πατήστε εδώ.
  • Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), στη διεύθυνση tee@sse.gr.

Διευκρινίζεται ότι :

  1.  Το θέμα των e-mail θα είναι της μορφής: ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ_ΕΠΩΝΥΜΟ_ΟΝΟΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ.
  2. Τα δικαιολογητικά θα επισυνάπτονται μόνο σε μορφή αρχείου PDF και με μέγεθος έως 2ΜΒ ανά αρχείο.
  3. Δεκτά θα γίνονται ΜΟΝΟ τα e-mail που έχουν ημερομηνία αποστολής έως την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 24:00.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι, η μη αποστολή από τους υποψήφιους των ελλιπών δικαιολογητικών εντός της ανωτέρω προθεσμίας, αποτελεί αιτία αποκλεισμού τους από τις περαιτέρω διαδικασίες επιλογής.

Η Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων διαγωνισμού θέματος από τις αρμόδιες προς τούτο επιτροπές, ανακοινώνει κατάσταση υποψηφίων ανά Α/Α Αίτησης, τα δικαιολογητικά των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις.

Οι εν λόγω υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν στη ΔΑΕ μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): b1_com.dae@haf.gr τα ελλείποντα – ελλιπή δικαιολογητικά, έως και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 23:59.

Τα ελλιπή δικαιολογητικά που θα επισυνάπτονται πρέπει να είναι ευκρινή, σε μορφή PDF και το μέγεθος του κάθε δικαιολογητικού να μην υπερβαίνει τα 2MB. Στο θέμα του email θα αναγράφεται υποχρεωτικά ο Α/Α Αίτησης και το Ονοματεπώνυμο του υποψηφίου.

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινήσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132 -2133 -2134, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:30 – 14:30).

Κατάσταση Υποψηφίων Διαγωνισμού ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ Ακαδημαϊκού Έτους 2024-2025 με Ελλείποντα – Ελλιπή Δικαιολογητικά

ΠΗΓΗ: Οδηγός Σταδιοδρομίας

Skip to content